myphotobook Logo

myphotobook som kompetent samarbetspartner

Vad som började som en liten start-up med en handfull medarbetare på en innergård i Berlin 2004, har med mycket mod, motivation och skicklighet på bara några år utvecklat sig till en av Europas ledande fototjänster.

Vårt viktigaste mål är att erbjuda våra kunder en särskilt högkvalitativ produkt. På så sätt vill vi göra det möjligt att bevara personliga historier och minnen i bästa möjliga kvalitet.

Denna kvalitet kan vi även garantera i våra samarbeten. Från On-Pack promotions, sponsring, tävlingar eller andra online- eller offlinesamarbeten: vi har flera års erfarenhet inom samtliga områden.

Exempel på tidigare samarbeten:

Gränsöverskridande: myphotobook företräds i 12 europeiska länder. Ett övergripande samarbete är därför inga problem för oss.

Har vi väckt ditt intresse?

Då kan du gärna skicka oss dina idéer: support@myphotobook.se. Vi återkommer till dig omgående och skickar gärna mer information och mediauppgifter till dig.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev varje vecka och få en kupong värde 50 kr* och regelbundna erbjudanden.

Dina uppgifter ges inte vidare till tredje man.Du kan sluta prenumerera på nyhetsbrevet när du vill.
*Gäller en gång per person i 20 dagar på alla produkter (förutom redan nedsatta artiklar). Inkl. moms, exkl. frakt. Inga extra avgifter, går ej att kombinera med andra rabattkampanjer eller tillgodohavanden. Lägsta beställningsvärde: 150 kr.

Favoritprodukter

  • Fotobok Hård pärm A4 porträtt
  • Fotobok Hård pärm 30x30
  • Scrapbook-set light
  • Scrapbooking-album

Om myphotobook

Betalningsalternativ

myphotobook International

Impressum | Villkor för tjänsten | Integritetspolicy

Alla priser är angivna inklusive moms.

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiration

  • Facebook

Download