Sätt ditt foto bakom akrylglas

* Inkl. moms, leveranskostnader tillkommer
Ditt foto bakom akrylglas i formatet 60 x 40 cm

Ditt foto bakom akrylglas i formatet 60 x 40 cm

På det här sättet ser ditt snyggaste foto riktigt stort ut

Akrylglas i storleken 60 x 40 cm är favoritformatet för våra myphotobook-kunder. Den passar alltid på alla väggar och är stor nog för att framhäva din favoritbild på bästa sätt. Bakom akrylglas får ditt foto en väldigt fin färgintensitet. Starka färger får ett speciellt djup som fångar blicken och håller kvar åskådaren i ditt fina minne. För en mycket elegant och modern look i hemmet!

från 626,00 kr inkl. moms plus Leverans
Utforma akrylglas 60 x 40

ÖVERBLICK ÖVER FÖRDELARNA MED AKRYLGLAS

ÖVERBLICK ÖVER FÖRDELARNA MED AKRYLGLAS

Vårt tips:Utforma akrylglaset

Om du inte kan eller vill bestämma dig för endast ett foto kan du arrangera flera foton på ett stort akrylglas i vår onlinedesigner. På så vis kan du på nolltid skapa ett helt personligt fotokollage. I så fall rekommenderar vi att du väljer ett större format, så att alla dina fina foton får den plats de behöver för att synas.

Utforma akrylglas nu

Foto bakom akrylglas – stjärnan bland väggdekorationerna

Vi sätter ditt foto på äkta fotopapper, vilket får en 3 mm tjock akrylglasskiva över sig (laminering). Därigenom uppstår en fantastisk färgintensitet som till och med proffsfotografer kan bli avundsjuka på. Vi kan även erbjuda en billigare variant: Här trycker vi ditt foto direkt på baksidan av akrylglaset. För båda metoder kan du vara säker på att dina foton återges med hög färgintensitet.

Utforma foto bakom akrylglas