Utforma fotoalbum med myphotobook.

 • 7 bokformat och upp till 250 sidor
 • Topkvalitet rekommenderat fotografer
 • Gratis programvara för alla fotoprodukter
Frågor? Önskemål? Idéer? Vi hjälper dig gärna.

3 steg till ett personligt fotoalbum

 • Ladda ner programvaran
  Ladda ner den kostnadsfria programvaran på www.myphotobook.de.
 • Skapa fotoalbum
  Väjd ut dina favoritbilder och utforma t.ex. ditt individuella fotoalbum.
 • Motta fotoalbum
  Efter bara några dagar har du ditt personliga fotoalbum i dina händer.

Produktdetaljer

 • 7 bokformat
 • 7 bindningar
 • 12 till 250 sidor
 • På begäran högglansförädlat

När får jag min fotoprodukt?

inom 7 till 8 arbetsdagar 
med standardfrakt

Fotoalbum gestalten

Du vill snabbt utforma ditt egna fotoalbum? Med vår kostnadsfria programvara är det lätt som en plätt. Laddar först ner och öppna upp vår programvara. På den första sidan, projektöversikten, kan du välja storlek och modell för ditt fotoalbum . För standardinställningen ser förloppet följande ut: Fotobok, classic och klicka på den gröna knappen “Start”. 

Fotoalbum bestellen

I menyn för bearbetning av ditt fotoalbum har du nu olika möjligheter för en individuell utformning. Med hjälp av filhanteraren öppnar du upp den mapp där dina valda foton ligger. Efter att du valt mapp visas dina foton i översikten till vänster. Du kan nu välja ett foto i taget och infoga på sidan. Snabbare går det ändå med knappen “Infoga bilder automatiskt”, nere till vänster.

Du kan välja om du vill infoga alla foton från en mapp eller bara särskilt utvalda, förmarkerade foton, till ditt fotoalbum. Ett annat alternativ är att använda texter, som också läggs till slumpmässigt på olika sidor. Genom att klicka på “Infoga bilder automatiskt” och de önskade alternativen fylls sidorna i ditt fotoalbum anslutningsvis upp.  

Nu saknas bara finslipningen. Bläddra igenom ditt fotoalbum och kolla om de automatiskt genererade bilderna är i en bra position. Om inte korrigerar du detta genom att hålla musknappen nere och flytta bilden till rätt position. I menyn uppe till vänster kan du välja mellan många olika bakgrunder, om så enfärgad eller med mönster. På detta sätt har du snabbt sammanställt ditt fotoalbum och ändå åstadkommit en mycket personlig present.


Denna funktion passar också väldigt bra när du till att börja med bara söker inspiration till utformandet av ditt fotoalbum. På så vis har du ett första utkast som du kan bygga vidare på. Du kommer att märka att det är enkelt att flytta på, ändra, ta bort och anpassa sidor, foton och texter.