Scrapbook idéer – De bästa tipsen för den nya trenden

scrapbook ideen

En scrapbook? Vad är det egentligen?

Scrapbooks är perfekta för alla som gillar att vara kreativa. Limma in dina foton i en scrapbook och dekorera dem med klistermärken, ordspråk och med mera. Så skapas ett enastående minne.
från 219,00 kr inkl. moms plus Leverans
Scrapbooking – Vad är det egentligen? Det fina med scrapbooking är att det är enkelt och kan göras av alla. Ta fram dina bästa foton och vårt scrapbook-set och sätt igång. Så skapar du en scrapbook eller klippbok med många individuella sidor och väcker liv i minnen att återbesöka på nytt, gång på gång. De många olika delarna i vårt scrapbook-set gör så att idéerna till din scrapbook aldrig sinar. Dessutom kan denna minnenas bok byggas på oändligt. Köp till tilläggsblad, retrobilder eller andra enskilda delar och gör din scrapbook längre. På den här sidan hittar du de bästa utformningsidéerna och tipsen till olika scrapbook-layouter. Välj mellan våra tre scrapbook-förlagor: Baby, Travel och Trend – du hittar definitivt något som passar. Vill du ha mer info om hur en scrapbook görs och om dess delar? Klicka här

Det här hittar du i ditt scrapbook-set

Vad ingår i ett scrapbook-set?Allt i ett set! Du kan se scrapbook-setets alla delar i detalj genom att trycka på plustecknet.
 

Scrapbooking-sticker

12 förtrollande set med stickers: allt är med. Från tjocka chipboard-stickers som liknar stansdelar, klistermärken med transparent bakgrund och glitter, till små 3D puffy-stickers. Motiv som t.ex. nappar, moln, hjärtan, stjärnor, djur.

Girlanger

6 små girlanger med tre- och femkantiga delar klistras in utan problem tack vare den påförda klisterremsan. Sammanbundna med ett sött snöre passar de perfekt till din scrapbooks kanter.

Washitejp

En papperstejp att använda till dekoration av sidorna och till att klistra in foton. Den finns i 3 olika sorter: tryckt med färggranna hjärtan eller gröna punkter, och som transparent band med hjärtan.

Stora dekokort

20 något större papperskort (10 x 10 cm) med djur- och molnmotiv, små ordspråk och olika lekfulla mönster eller pratbubblor för din bebis första ord. Bara att klistra in och fylla ut själv.

Små dekokort

Med de 20 små dekokorten (5 x 5 cm), där 12 av dem har försetts med nummer för bebisens första månader, dokumenteras det speciella första året på bästa sätt. De övriga korten har mönster föreställande moln, babyfötter och stjärnor.

Scrapbooking-sticker

12 lekfulla set med stickers: allt är med. Från tjocka chipboard-stickers som liknar stansdelar, klistermärken med transparent bakgrund och glitter, till små 3D puffy-stickers. Motiv som t.ex. pilar, glass, roliga ordspråk.

Girlanger

6 små girlanger i svart, grönt, blått och rosa med tre- och femkantiga delar klistras in utan problem tack vare den påförda klisterremsan. Sammanbundna med ett sött snöre passar de din scrapbooks kanter perfekt.

Washitejp

En papperstejp att använda till dekoration av sidorna och till att klistra in foton. Den finns i 3 olika sorter: tryckt med färgglada och guldiga prickar eller hello-ordspråk och som transparent band med hjärtan.

Stora dekokort

20 något större papperskort (10 x 10 cm) med små ordspråk och olika lekfulla mönster som ränder, prickar, zick-zack eller hjärtan med guldfolie. Perfekt att skriva på och klistra in.

Små dekokort

20 små dekokort (5 x 5 cm) att skriva på och klistra in, med motiv som regnbågar, moln, kameror, glass, ränder, trekanter och prickiga och geometriska mönster med guldfolie. Perfekt för att utforma härliga scrapbooks.

Scrapbooking-sticker

12 lekfulla set med stickers: allt är med. Från tjocka chipboard stickers som liknar stansdelar, klistermärken med transparent bakgrund, som t.ex. ser ut som stämplar på frimärken eller fotavtryck, till små 3D puffy-stickers.

Girlanger

6 små girlanger med tre- och femkantiga delar klistras in utan problem tack vare den påförda klisterremsan. Sammanbundna med ett snöre passar de perfekt för din scrapbooks kanter.

Washitejp

En papperstejp att använda till dekoration av sidorna och till att klistra in foton. Den finns i 3 olika sorter: med gult tryck med prickar i silver, med ränder eller som transparent band med hjärtan.

Stora dekokort

20 något större papperskort (10 x 10 cm) med små ordspråk och olika lekfulla mönster som flygplan, zick-zack eller ränder med silverfolie. Perfekt att skriva på och klistra in.

Små dekokort

20 små dekokort (5 x 5 cm) att skriva på och klistra in med motiv som ankare, skepp, kameror, droppar, ränder och silverfolie samt bubblor för små anteckningar. Perfekt för att utforma härliga scrapbooks.

  • Baby
  • Trend
  • Travel

Allt för en perfekt utsmyckad scrapbook Baby hittar du i vår scrapbooking dekobox “Baby”. Med de tillhörande 273 delarna kan du dekorera ett underbart babyalbum. De pastelliga tonerna är medvetet väldigt naturliga så att du på så sätt kan utforma din scrapbook personligt – oavsett om till pojke eller flicka. De söta motiven, som fjärilar och stjärnor, dekorationer med silverfolie och glitter samt ordspråk passande för barn gör ett scrapbook-set Baby extra charmigt.

Scrapbooking dekoboxen Trend består av hela 350 delar och är så universellt utformat att den passar till alla scrapbook-teman. Med otaliga olika girlanger, klistermärken, dekokort och washitejp, som delvis dekorerats med guldfolie, finns inga gränser för din kreativitet. Eftertraktade motiv som trekanter, zick-zack mönster, rutor och ränder samt enhörningar, kaktusar, ananas, fjädrar och glass kan pryda alla sorters scrapbooks.

Resefeber garanteras! Skapa din egen scrapbook med dina vackraste semesterminnen. Med scrapbooking dekoboxens 355 delar att välja på skapas en underbart kreativ resedagbok. Dekokort, washitejp, girlanger och över 300 diverse klistermärken gör att sommarkänslan framkallas på nytt. Klistermärkena finns i rött, grönt, blått och dekorerade med silverfolie med härliga motiv som sol, världskartor, fiskar, resväskor och skepp.

De finaste utformningsidéerna för din scrapbook

Hur ser en scrapbook ut när den är färdig? Vi har vässat pennan och tagit fram saxen. Resultatet är sidor fyllda med kreativitet för dig att hämta inspiration ifrån.

Beställ din myphotobook scrapbook här

Beställ ditt scrapbook-set enkelt hos myphotobook. Ditt kreativa set innehåller allt du behöver för att sätta igång direkt. Välj mellan ett scrapbook set med 3 olika varianter eller scrapbook-set Light.
scrapbook

Scrapbook-set:

  • Skapa din alldeles egna scrapbook
  • Välj mellan 3 härliga teman
  • Varje set innehåller ett scrapbooking-album, scrapbooking-papper, retrobilder och ett dekobox bestående av kort, klistermärken, cuts och washitejp
från 276,00 kr inkl. moms plus Leverans

Scrapbook

Scrapbook-set Light:

  • För dig som är nybörjare och vill testa på hur du kan göra en personlig fotobok
  • Tryck dina foton i en fotobok quick och välj mellan 3 scrapbook-sets light
  • Piffa samtidigt till de enskilda sidorna med ett dekobox
från 219,00 kr inkl. moms plus Leverans

Vår video visar hur det går till

En scrapbook är prima grejer. Här kan du verkligen få utlopp för din kreativitet. Det finns plats för alla dina utformningsidéer. Om du behöver ha lite inspiration har du kommit rätt: Med vår video får du en inblick i hur du kan göra en scrapbook med olika layouter och idéer.

SCRAPBOOK Vad är det?

Den här nya trenden är perfekt för alla kreativa personer. Fyll din scrapbook med många minnen och idéer och gläd dig åt dem på nytt, gång på gång. Klistra in foton och klistermärken på det speciella scrapbook-pappret, skriv små texter och dekorera med washitejp och roliga ordspråk. Det är hur enkelt som helst medmyphotobooks scrapbook-layouter, allt du behöver ingår. På så sätt kan du sätta igång och skapa en scrapbook med dina personliga minnen – till dig själv eller någon du håller av.

SCRAPBOOK Vad behöver jag?

Egentligen inte mycket. Det grymma med scrapbook-seten från myphotobook är nämligen att de innehåller allt som du behöver. Om du beställer setet för nybörjare får du fotoalbumet quick A4 liggande och ett dekobox. I setet för avancerade ingår ett scrapbooking-album 30 x 30 cm, 10 enkla sidor, 22 retrobilder och ett dekobox. Båda modellerna finns i tre olika utföranden: Trend, Baby och Travel. Scrapbooking förlagan Trend innehåller 350 delar, scrapbooking förlagan tema Baby består av 220 delar och scrapbooking förlagan Travel har till och med 361 delar.

SCRAPBOOK Hur börjar jag?

Efter att du bestämt dig för en av våra förlagor är det bara att sätta igång. Överväg vad du vill skriva och placera först ut materialet så som du vill ha det. När du vet ungefär hur dina sidor ska se ut kan du börja klistra fast de enskilda delarna. Det riktiga scrapbook-pappret får du från oss. Var modig och testa dig fram, du kommer snabbt få in snitsen. Ha så kul när du skapar din egen scrapbook!