myphotobook Logo

Scrapbook idéer – De bästa tipsen för den nya trenden

Scrapbook Ideen

En scrapbook? Vad är det egentligen?

Scrapbooks är perfekta för alla som gillar att vara kreativa. Limma in dina foton i en scrapbook och dekorera dem med klistermärken, ordspråk och med mera. Så skapas ett enastående minne.

Scrapbooking – Vad är det egentligen? Det fina med scrapbooking är att det är enkelt och kan göras av alla. Ta fram dina bästa foton och vårt scrapbook-set och sätt igång. Så skapar du en scrapbook eller klippbok med många individuella sidor och väcker liv i minnen att återbesöka på nytt, gång på gång. De många olika delarna i vårt scrapbook-set gör så att idéerna till din scrapbook aldrig sinar. Dessutom kan denna minnenas bok byggas på oändligt. Köp till tilläggsblad, retrobilder eller andra enskilda delar och gör din scrapbook längre. På den här sidan hittar du de bästa utformningsidéerna och tipsen till olika scrapbook-layouter.

Det här hittar du i ditt scrapbook-set

Vad ingår i ett scrapbook-set?Allt i ett set! Du kan se scrapbook-setets alla delar i detalj genom att trycka på plustecknet.

Baby

Allt för en perfekt utsmyckad scrapbook Baby hittar du i vår scrapbooking dekobox “Baby”. Med de tillhörande 273 delarna kan du dekorera ett underbart babyalbum. De pastelliga tonerna är medvetet väldigt naturliga så att du på så sätt kan utforma din scrapbook personligt – oavsett om till pojke eller flicka. De söta motiven, som fjärilar och stjärnor, dekorationer med silverfolie och glitter samt ordspråk passande för barn gör ett scrapbook-set Baby extra charmigt.

Trend

Scrapbooking dekoboxen Trend består av hela 350 delar och är så universellt utformat att den passar till alla scrapbook-teman. Med otaliga olika girlanger, klistermärken, dekokort och washitejp, som delvis dekorerats med guldfolie, finns inga gränser för din kreativitet. Eftertraktade motiv som trekanter, zick-zack mönster, rutor och ränder samt enhörningar, kaktusar, ananas, fjädrar och glass kan pryda alla sorters scrapbooks.

Travel

Resefeber garanteras! Skapa din egen scrapbook med dina vackraste semesterminnen. Med scrapbooking dekoboxens 355 delar att välja på skapas en underbart kreativ resedagbok. Dekokort, washitejp, girlanger och över 300 diverse klistermärken gör att sommarkänslan framkallas på nytt. Klistermärkena finns i rött, grönt, blått och dekorerade med silverfolie med härliga motiv som sol, världskartor, fiskar, resväskor och skepp.

De finaste utformningsidéerna för din scrapbook

Hur ser en scrapbook ut när den är färdig? Vi har vässat pennan och tagit fram saxen. Resultatet är sidor fyllda med kreativitet för dig att hämta inspiration ifrån.

Beställ din myphotobook scrapbook här

Beställ ditt scrapbook-set enkelt hos myphotobook. Ditt kreativa set innehåller allt du behöver för att sätta igång direkt. Välj mellan ett scrapbook set med 3 olika varianter eller scrapbook-set Light.

Scrapbook-set

 • Skapa din alldeles egna scrapbook
 • Välj mellan 3 härliga teman
 • Varje set innehåller ett scrapbooking-album, scrapbooking-papper, retrobilder och ett dekobox bestående av kort, klistermärken, cuts och washitejp

Scrapbook-set Light

 • För dig som är nybörjare och vill testa på hur du kan göra en personlig fotobok
 • Tryck dina foton i en fotobok quick och välj mellan 3 scrapbook-sets light
 • Piffa samtidigt till de enskilda sidorna med ett dekobox

Vår video visar hur det går till

En scrapbook är prima grejer. Här kan du verkligen få utlopp för din kreativitet. Det finns plats för alla dina utformningsidéer. Om du behöver ha lite inspiration har du kommit rätt: Med vår video får du en inblick i hur du kan göra en scrapbook med olika layouter och idéer.

SCRAPBOOK Vad är det?

Den här nya trenden är perfekt för alla kreativa personer. Fyll din scrapbook med många minnen och idéer och gläd dig åt dem på nytt, gång på gång. Klistra in foton och klistermärken på det speciella scrapbook-pappret, skriv små texter och dekorera med washitejp och roliga ordspråk. Det är hur enkelt som helst medmyphotobooks scrapbook-layouter, allt du behöver ingår. På så sätt kan du sätta igång och skapa en scrapbook med dina personliga minnen – till dig själv eller någon du håller av.


SCRAPBOOK Vad behöver jag?

Egentligen inte mycket. Det grymma med scrapbook-seten från myphotobook är nämligen att de innehåller allt som du behöver. Om du beställer setet för nybörjare får du fotoalbumet quick A4 liggande och ett dekobox. I setet för avancerade ingår ett scrapbooking-album 30 x 30 cm, 10 enkla sidor, 22 retrobilder och ett dekobox. Båda modellerna finns i tre olika utföranden: Trend, Baby och Travel. Scrapbooking förlagan Trend innehåller 350 delar, scrapbooking förlagan tema Baby består av 220 delar och scrapbooking förlagan Travel har till och med 361 delar.


SCRAPBOOK Hur börjar jag?

Efter att du bestämt dig för en av våra förlagor är det bara att sätta igång. Överväg vad du vill skriva och placera först ut materialet så som du vill ha det. När du vet ungefär hur dina sidor ska se ut kan du börja klistra fast de enskilda delarna. Det riktiga scrapbook-pappret får du från oss. Var modig och testa dig fram, du kommer snabbt få in snitsen. Ha så kul när du skapar din egen scrapbook!

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev varje vecka och få en kupong värde 50 kr* och regelbundna erbjudanden.

Dina uppgifter ges inte vidare till tredje man.Du kan sluta prenumerera på nyhetsbrevet när du vill.
*Gäller en gång per person i 20 dagar på alla produkter (förutom redan nedsatta artiklar). Inkl. moms, exkl. frakt. Inga extra avgifter, går ej att kombinera med andra rabattkampanjer eller tillgodohavanden. Lägsta beställningsvärde: 150 kr.

Favoritprodukter

 • Fotobok Hård pärm A4 porträtt
 • Fotobok Hård pärm 30x30
 • Scrapbook-set light
 • Scrapbooking-album

Om myphotobook

Betalningsalternativ

myphotobook International

Impressum | Villkor för tjänsten | Integritetspolicy

Alla priser är angivna inklusive moms.

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiration

 • Facebook

Download