För proffs

Vill du veta mer? Fråga oss.

Profi-Designer

För yrkesdesigners

Om du vill utforma dina fotoböcker med Adobe-InDesign eller en annan DTP-programvara skickar vi på begäran gärna specifikationer och förlagor för InDesign. För att skapa en fotobok med InDesign gäller ett minsta beställningsvärde från 250 euro, per design. För att få specifikationer skickar du en förfrågan till vår marknadsavdelning. För denna specialbeställning gäller inga rabatterbjudanden från våra rabattaktioner eller leverantörer som Groupon, Vente Privee och liknande.

Profi-Besteller

För proffsbeställare

Vänd dig gärna till vår marknadsavdelning även om du inte är yrkesdesigner och inte använder en DTP-programvara, men gärna vill beställa ett större antal. Du får då information om vilka villkor som kan gälla. Vi tar hand om din fråga direkt.

För att kunna ge dig ett personligt erbjudande behöver vi information om önskat sidantal, upplaga, bindningssort, räknings- och leveransadress och önskat leveransdatum. Önskar du din fotobok med högglansförädlade insidor? 

Kontakt: professionals@myphotobook.se

Vi införde vår självservice “myphotobook pro” (www.pro.myphotobook.se) 31.08.2013. För beställningar med ett värde på minst 250 euro erbjuder vi dig, bredvid personlig rådgivning och kontroll av tryckuppgifter, personligt anpassade erbjudanden och att betala med räkning. Vi uppfyller även specialönskemål, kontakta oss gärna för mer information.