Mer stabilitet genom hög papperskvalitet

För att du ska kunna glädjas länge över din fotoposter är fotopapperets kvalitet av yttersta vikt för oss. Vi använder oss av ett kraftigare material för ökad stabilitet. Så viks inte din poster så lätt. För att vara precis: fotopapper från HP med en pappersvikt på 235g/m2. Behövs inte bemärkas, märka det kommer du att göra ändå.

235 g/m²

Papperstjocklek för stabil posterkvalitet


Extra lyskraft med HP tryckbläck

Så får vi färger att lysa: Vi trycker med hjälp av toppmoderna maskiner från HP med Vivera-tryckbläck. Dessa kvalitetsfärger bleknar inte och är reptåliga. De är fria från lösningsmedel, luktfria och väldigt ljusbeständiga. Det betyder för dina foton: Vivera-bläck sörjer för en bildkvalitet och lyskraft som förblir.

I tillägg använder vi oss av Light-bläck. De gör din fotoposters bildupplösning ännu bättre. Med hjälp av dessa färger ser speciellt foton med pastell- och hudnyanser vackra ut. Men såklart alla andra också.


Över 100 format

Från takvåning till partykällare, hos oss finner du en poster för varje vägg. Från mini-poster i 20 x 20 cm till XXL-poster upp till 6 x 1,5 m – vi gör det möjligt för dig. Det är bara att välja önskat format. Oavsett om det sedan hängs, limmas eller nålas upp – du kommer att ha glädje av din fotoposter länge.

Upp till 3 meter

Posterbredd. Hur stort är ditt rum?