Dina många utformningsmögligheter

“Till dig. Har gjort den själv” – när man ger bort en present gör ändå det det största intrycket. I detta fall rentav i ett helt år.

Utforma din egen fotokalender enkelt och individuellt på din dator. Du väljer själv format, layout, bakgrunder och kalendarium.

Vi trycker din kalender med hjälp av den modernaste tekniken, precis så många gånger som du vill. För när du även kan behålla ett exemplar för dig själv, känns det säkerligen än lättare att ge.


Den rätta kalendern för varje vägg

Oavsett om student- eller vardagsrum, vindsvåning eller fyrtorn. För varje vägg finns det ett passande kalenderformat. Hos oss kan du därför välja mellan tio olika format för att finna det som passar. Från det lilla kvadrat (21 x 21 cm) till det stora DIN A2-formatet, från extra hög till extra bred.


Välj startmånad själv

Vi vill inte att du ska behöva vänta till januari för att din present ska kunna tas i bruk. Vi låter dig därför själv bestämma med vilken månad din kalender ska börja. Du har fritt val från januari till december – fler månader att välja på finns det tyvärr inte.


Minnen, på begäran även med högglansförädling

Helt säkert, inget glimrar så klart som barnaögon när julklapparna delas ut. Eller jo, kanske briljanten på förlovningsringen. Genom en högglansförädling kommer dina foton från dessa ögonblick ändå verkligheten nära. Så fungerar det: Vid en högglansförädling bestryks kalenderns sidor under tryckprocessen med ett färglöst tonerpulver. Därefter utsätts tonerpulvret för värme och tryck, varpå det smälter. På så sätt bildas ett blankt ytskikt. Detta glänser intensivare än något högglansfotografi.    

Bredvid den förstklassiga färgavbildningen får sidorna i din fotobok ett bättre skydd mot skrapmärken. Avtryck från både små och stora fingrar kan enkelt torkas bort.

Du lägger enkelt till alternativet “Högglansförädling” till din varukorg vid beställningen av din kalender.

Sidenmatt

Högglans


Hög papperskvalitet för mer stabilitet

Minnen av vackra stunder bleknar aldrig. Därför arbetar vi, vid produktionen av alla kalendrar, med den bästa möjliga papperskvaliteten. För att vara precis: stabilt papper av 200–250/m2. 

På så sätt lyser inga sidor igenom. Färgerna förblir lika klara som tulpanerna på semester i Holland och sidorna stadiga som morotsnäsan på snögubben förra vintern.

Apropå natur. För miljöns bästa använder vi uteslutet papper från hållbara, PEFC eller FSC certifierade skogsbruk.


Hållbar ringbindning i rostfritt stål

Så hänger minnena kvar. Även på väggen: Vi stärker din kalender med en stabil upphängningsanordning i rostfritt stål eller alternativt, genom en baksida av kraftigt papper med smalare upphängning.  

Så kan vi garantera dig bästa möjliga stabilitet.

Som skydd och för en vackrare presentation tillför vi även en genomskinlig skyddsfolie före din kalenders titelsida.


Om du vill ha full koll:

  1. Genom en professionell färgoptimering ser vi, redan innan tryckning, till att färgerna i din fotobok strålar vackert. 
  2. Våra fotoböcker produceras med hjälp av toppmoderna tryckmaskiner från HP och Kodak.
  3. Varje fotobok binds noggrant för hand av erfarna bokbindare. Din bok kommer alltså direkt ur våra händer i dina. 
  4. Vi skickar endast fotoprodukter som gått igenom alla kvalitetskontroller utan anmärkning – för maximal hållbarhet och glädje.

Så görs din kalender

En fotobok är något väldigt personligt. En gåva gjord med känsla och omtanke. Vi vill att du alltid ska känna att din fotobok är i säkra händer hos oss. Därför producerar vi varje bok med stor omsorg och den modernaste trycktekniken.