Vår fotobok: Alla höjdpunkter på en gång!

Din fotobok – lika individuell som dina bilder

Ingen bild är den andra helt lik. Och samtidigt står varenda en för ett minne. Med en egengjord fotobok kan du skänka dig själv eller andra en gåva som för med sig långvarig glädje. Oavsett om det skulle vara ett album med ditt barns första levnadsår eller härliga minnen från din senaste semester.

Bilder für das Fotobuch 

Sju format för alla tillfällen

Oavsett om det är foton av de små liven till mor- och farföräldrarna i kompaktformat eller landskapsbilder i storformat: Med all säkerhet kommer du bland pocket (A6), det stora premiumformatet (A3 liggande) och mellan 12 och 250 sidor finna det format som är riktigt för just din fotobok.

12 till 250 sidor

och sju format

Här hittar du alla format för fotoböcker
Sieben Fotobuch Formate

Du kan välja mellan sex högkvalitativa bindningar

För små barnhänder, som glatt bläddrar fram och tillbaka, rekommenderar vi en ringbindning, för en professionell tidsskriftskaraktär en häftbindning och för en bildbok med vackra resefoton en enkel limbindning med mjuk eller hård pärm. Vi garanterar dig hög kvalitet och hållbarhet oavsett utformning.

  • Hård pärm

  • Mjuk pärm

  • Häftbindning

  • Spiralbindning

  • Läder

  • Linne


Valbart: Högglans för dina bilder

Högtid, högskoleexamen, högsommar – varför inte allt i högglans? Dina bilder strålar på nytt med en högglansförädling. Så fungerar det: Vid en högglansförädling bestryks bokens sidor under tryckprocessen med ett färglöst tonerpulver. Därefter utsätts tonerpulvret för värme och tryck, varpå det smälter. På så sätt bildas ett blankt ytskikt. Detta glänser intensivare än något högglansfotografi och ger färgerna extra djup och mättnad.

Genom högglansförädling får sidorna i din fotobok ett bättre skydd mot skrapmärken, och avtryck från både små och stora fingrar kan enkelt torkas bort.

Du lägger enkelt till alternativet “Högglansförädling” till din varukorg vid beställningen av din vara.

perfekt skydd

mot skrapmärken och smuts

Perfekt geschützte Fotobücher

Hög papperskvalitet för bästa hållbarhet

Så att din fotobok förblir lika vacker som de minnen den bär på – hela livet ut – producerar vi alla fotoböcker av högkvalitativt, vitt, bestruket papper med sidenmatt glans. Dina foton kommer att stråla ikapp med sin betraktare.

För att bilden inte ska lysa igenom på efterföljande sida, använder vi styvt papper. Mer precist: 170g/m2 pappersvikt vid maxi och vid premium hela 250g/m2. Denna höga pappersstyrka ger stabilitet och hållbarhet.

Hållbarhet är även viktigt för oss ur miljösynpunkt. Vi trycker därför endast på fotopapper från hållbara, PEFC eller FSC certifierade skogsbruk. Våra fotoböcker är även komplett återvinningsbara.

paper quality

Om du vill få full koll:

Produktionsschritte Fotobuch

Så skapas din fotobok

En fotobok är något väldigt personligt. En gåva gjord med känsla och omtanke. Vi vill att du alltid ska känna att din fotobok är i säkra händer hos oss. Därför producerar vi varje bok med stor omsorg och den modernaste trycktekniken.

  1. Genom en professionell färgoptimering ser vi, redan innan tryckning, till att färgerna i din fotobok strålar vackert. 
  2. Våra fotoböcker produceras med hjälp av toppmoderna tryckmaskiner från HP och Kodak.
  3. Varje fotobok binds noggrant för hand av erfarna bokbindare. Din bok kommer alltså direkt ur våra händer i dina. 
  4. Vi sänder endast fotoprodukter som gått igenom alla kvalitetskontroller utan anmärkning – för maximal hållbarhet och glädje.

Fotobuch gestalten für ganze Familie