Levande färger med HP-bläck

Ditt canvas-tryck produceras med toppmoderna tryckmaskiner från Hewlett Packard. Vi använder oss av HP Latex-bläck för uteslutande luktneutrala utskrifter med en levande och knivskarp bildkvalitet. Latex-bläcken är vattenbaserade, miljövänliga och riskfria för hälsan. Färgerna i din canvas bevaras länge och den blir tålig mot skrapmärken, smuts och vatten.

I tillägg till ovan nämnda bläck använder vi oss av Light-bläck. De gör din fotocanvas bildupplösning ännu bättre. Perfekt för klar himmel, vita moln, och en fin hy – kort och gott: för alla pastellnyanser

Hewlett-Packard Latex-bläck
Traditionell bläck

Robust material med OEKO-Tex® certifikat

Det är inte bara glädjen över din canvas som ska vara hållbar. Därför använder vi oss av en behandlad bomullsväv med OEKO-Tex® certifiering till din fotocanvas. Detta globalt erkända certifikat används för hållbart framställda textilier.

Väven är fri från lösningsmedel, repbeständig, vattenavvisande och extra ljustålig genom ett högt UV-skydd.


Uppspänt för hand på stabila träramar

Din fotocanvas är i bästa händer hos oss: Våra proffs spänner upp din canvas för hand, oavsett format, på en specialtillverkad 2 cm stark ram. För detta använder de sig av klassiska, stabila kilramar, som även används av konstnärer.  

För övrigt: Allt arbete med din canvas, inklusive inramning, utförs i våra produktionslokaler i Berlin.


Tryckta bildkanter

Äkta träram
Träram uppspänd

Runt omkring hörnen: De tryckta canvasvävarna spänns för hand av proffs för att täcka ramens kanter. På detta vis får din bild, även utan extra ram, djup och elegans.